Салат «Все своє»

DifficultyIntermediate

Yields1 Serving

Спішимо поділитись з Вами новим рецептом салату, настільки оригінального, що ми просто не змогли залишити його безіменним. Знайомі смаки традиційного чорного хліба, вареної картоплі та квашених огірочків доповнені новим смаком наших «Оригінальних» в’ялених помідорів і яйця пашот сподобається всім поціновувачам української кухні, які не бояться експериментувати із новими (і старими) смаками.

Інгридієнти:

 1 велика картоплина
 1 шматочок чорного хліба
 ½ середнє індиче або куряче філе
 ½ цибулина
 1 невеликий квашений огірок (не маринований!)
 1 яйце

Приготування:

1

Відварюємо неочищену картоплю у підсоленій воді. Вже готову очищаємо і нарізаємо півкільцями.

2

Також відварюємо філе птиці у підсоленій воді з приправами (чорний перець горошком та лавровий лист). Охолоджуємо, нарізаємо крупними смужками.

3

Цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо її в олії з баночки.

4

Робимо грінку із чорного хліба, так щоб скоринка була хрумкою, а серединка м’якою.

5

Грінку і огірок також нарізаємо крупними смужками. Помідорки порізати навпіл.

6

Яйце зварити «пашот».

7

Беремо плоску тарілку і викладаємо інгредієнти в наступній послідовності: шар картоплі, цибулю (збризкуємо олією із баночки), огірок, м’ясо, помідорки, грінки. Ще раз злегка збризкуємо олією.

8

Останній штрих – викладаємо в центрі яйце пашот (приготовлене безпосередньо перед подачею салату!) і злегка надрізаємо його навхрест.

9

Ну що ж, наш оригінальний салат «Все Своє» готовий! Всім смачного!

Ingredients

 1 велика картоплина
 1 шматочок чорного хліба
 ½ середнє індиче або куряче філе
 ½ цибулина
 1 невеликий квашений огірок (не маринований!)
 1 яйце

Directions

1

Відварюємо неочищену картоплю у підсоленій воді. Вже готову очищаємо і нарізаємо півкільцями.

2

Також відварюємо філе птиці у підсоленій воді з приправами (чорний перець горошком та лавровий лист). Охолоджуємо, нарізаємо крупними смужками.

3

Цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо її в олії з баночки.

4

Робимо грінку із чорного хліба, так щоб скоринка була хрумкою, а серединка м’якою.

5

Грінку і огірок також нарізаємо крупними смужками. Помідорки порізати навпіл.

6

Яйце зварити «пашот».

7

Беремо плоску тарілку і викладаємо інгредієнти в наступній послідовності: шар картоплі, цибулю (збризкуємо олією із баночки), огірок, м’ясо, помідорки, грінки. Ще раз злегка збризкуємо олією.

8

Останній штрих – викладаємо в центрі яйце пашот (приготовлене безпосередньо перед подачею салату!) і злегка надрізаємо його навхрест.

9

Ну що ж, наш оригінальний салат «Все Своє» готовий! Всім смачного!

Салат «Все своє»

Залишити відповідь