Print Options:

Баклажанові рулетики з вершковим сиром та в’яленими помідорами

Yields1 ServingCook Time25 minsTotal Time25 mins

Наш новий рецепт оригінальної закуски, що здивує запеклих гурманів своїм незвичним поєднанням смаків та простотою приготування.

 50 g в’ялених томатів Класичні
 150 g баклажанів
 25 g вершкового сиру
 горіхи (фісташки, волоські або інші за вашим смаком)
 базилік сухий
1

Баклажани ріжемо вздовж на тоненькі смужки 5-7мм. З обох сторін присолюємо, приправляємо базиліком та змащуємо олією від помідорів.

2

Приправлені баклажани відправляємо в розігріту духовку під гриль, поки вони зарум’яняться (близько 10хв на кожну сторону).

3

Тим часом нарізаємо помідорки і змішуємо з сиром.

4

Підготовлений баклажан густо посипаємо товченими горішками, викладаємо зверху сирково-помідорну масу і загортаємо рулетики. За бажанням рулетики ріжемо надвоє.