Паста з в’яленими помідорами

DifficultyBeginner

Yields1 Serving
Cook Time15 minsTotal Time15 mins

Пропонуємо Вам пасту з в’яленими помідорами та козиним сиром. Це може бути як самостійна страва для тих хто не вживає м’яса, так і гарнір до пташиного м’яса (наприклад запеченого курячого стегенця).

Інгридієнти:

 100 g макаронів з твердих сортів пшениці (бажано короткі сорти пасти, наприклад, ріжки, пене, фузілі)
 50 g витриманого козиного сиру
 2 гілочки базиліку
 бальзамічний соус (не оцет, а густий соус)

Приготування:

1

Відварюємо макарони в підсоленій воді до готовності.

2

Тим часом, поки варяться макарони, нарізаємо кубиками сир, дістаємо з банки помідорки, якщо великі то розрізаємо надвоє, а якщо маленькі, то лишаємо так.

3

Далі зварені макарони відкидаємо на друшляк, щоб вся вода добре стекла, і повертаємо назад в каструлю. Водою промивати їх не потрібно.

4

Додаємо пару столових ложок олії від помідорів, самі помідорки і сир.

5

Все гарно перемішуємо викладаємо на тарілку і прикрашаємо базиліком та бальзамічним соусом.
Страва готова. Смачного!

Ingredients

 100 g макаронів з твердих сортів пшениці (бажано короткі сорти пасти, наприклад, ріжки, пене, фузілі)
 50 g витриманого козиного сиру
 2 гілочки базиліку
 бальзамічний соус (не оцет, а густий соус)

Directions

1

Відварюємо макарони в підсоленій воді до готовності.

2

Тим часом, поки варяться макарони, нарізаємо кубиками сир, дістаємо з банки помідорки, якщо великі то розрізаємо надвоє, а якщо маленькі, то лишаємо так.

3

Далі зварені макарони відкидаємо на друшляк, щоб вся вода добре стекла, і повертаємо назад в каструлю. Водою промивати їх не потрібно.

4

Додаємо пару столових ложок олії від помідорів, самі помідорки і сир.

5

Все гарно перемішуємо викладаємо на тарілку і прикрашаємо базиліком та бальзамічним соусом.
Страва готова. Смачного!

Паста з в’яленими помідорами

Залишити відповідь