Брускетта з домашнім козиним сиром та в’яленими помідорами

DifficultyBeginner

Yields1 Serving
Prep Time4 minsCook Time1 minTotal Time5 mins

Проста, але при цьому надзвичайно смачна закуска. За наявності всіх інгредієнтів приготування займає не більше 10 хвилин.

Інгридієнти:

 100 g домашнього козиного сиру
 150 g нарізного батону

Приготування:

1

Зі шматочка батона готуємо грінку із золотистою скоринкою будь яким доступним способом. Ми це робимо в електричній духовці з грилем на максимальному нагріві, обсмажуючи шматочок батона по 1-2хв з обох сторін. При цьому грінка виходить хрустка зовні та м’яка всередині.

2

Далі викладаємо грінку на тарілку, кладемо зверху на неї чайну ложечку сиру, а поверх сиру помідорку. На стандартний шматочок батону зазвичай достатньо 2-3 чайних ложки сиру і 2-3 помідорки.
Все, закуска готова! Ідеально підійде до сніданку чи перекусу в офісі.

Ingredients

 100 g домашнього козиного сиру
 150 g нарізного батону

Directions

1

Зі шматочка батона готуємо грінку із золотистою скоринкою будь яким доступним способом. Ми це робимо в електричній духовці з грилем на максимальному нагріві, обсмажуючи шматочок батона по 1-2хв з обох сторін. При цьому грінка виходить хрустка зовні та м’яка всередині.

2

Далі викладаємо грінку на тарілку, кладемо зверху на неї чайну ложечку сиру, а поверх сиру помідорку. На стандартний шматочок батону зазвичай достатньо 2-3 чайних ложки сиру і 2-3 помідорки.
Все, закуска готова! Ідеально підійде до сніданку чи перекусу в офісі.

Брускетта з домашнім козиним сиром та в’яленими помідорами

Залишити відповідь