Спекотними літніми днями хочемо здивувати Вас рецептом ніжного салату з в’яленими помідорами та авокадо. Оригінальне поєднання інгредієнтів подарує Вам справжню насолоду від легкої та вишуканої вечері. То ж почнемо.
Для порції на 2 персони візьмемо:
- – 1 авокадо (бажано обрати м’яке авокадо);
- – ½ банки в’ялених помідорів (рекомендуємо для цього салату в’ялені помідори “Екстра”);
- – 100 гр сиру із синьою пліснявою, наприклад “Рокфор” або ж “Дорблю”;
- – пучок рукколи;
- – жменя кедрових горішків;
- – ½ лайма ;
- – ¼ чайної ложки солі;
- – 3ст. ложки помідорної олії.
Зелень миємо і викладаємо шаром на тарілці. Авокадо чистимо, розрізаємо навпіл і нарізаємо півкільцями. Окропити півкільця соком лайма, щоб не потемніли і викласти поверху зелені. Помідорки нарізаємо навпіл і викладаємо зверху на авокадо. Додаємо нарізаний кубиками сир і горішки. Із помідорної олії, соку лайма та солі робимо заправку (потрібно збивати до однорідної конситенції). Готовим соусом поливаємо салат.
Просто і легко! Смачного!