Skip to main content

Паштет-соуси з в’ялених помідорів

Спробуйте швидку і смачну закуска – паштет-соуси на основі Українських в’ялених помідорів!

Ми приготували 3 види, на Ваш смак:

Паштет-соус “Український. З хроном” – помідори в’ялені, хрін, соняшникова олія, бальзамічний оцет ожиновий,часник та сіль. Гарно смакує до страв з яєць та м’ясом. Поєднання знайомого смаку тертого хрону з вишуканими в’яленими помідорами та кислосолодким ожиновим бальзаміком створює новий 100% український гастрономічний хіт.

Паштет-соус “Середземний.Гострий” – помідори в’ялені, оливки в`ялені, олія соняшникова рафінована, бальзамічний оцет виноградний, часник, перець червоний гострий, коріандр, сіль. Гарно смакує з м’ясом, в супах, лечо, домашньому майонезі або ж просто як намазка на білу гріночку.

Паштет-соус “Середземний.Лагідний” – помідори в’ялені, оливки зелені бочкові, олія соняшникова рафінована, бальзамічний оцет виноградний, олія оливкова extra virgin, часник, базилік, сіль. Гарно смакує в поєднанні з рибою та хрусткою грінкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *